ANSÖKAN OM BOENDE

På Studentskegården finns tre våningar med korridorsrum. Beroende på korridor delar studentskan kök och badrum med 8-14 andra studentskor. Rummen är ca 20 kvadratmeter och har även en liten hall med hatthylla, inbyggd garderob samt handfat och spegel. En av anledningarna till att vi kan hålla nere hyrorna på Studentskegården är att våra lokaler inte renoveras lika ofta som andra studentbostäders. Detta innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att ta hand om våra fina golv, ljusa väggar och gamla vackra möbler både inne i de privata rummen och i de gemensamma utrymmena. Alla studentskor har möjlighet att möblera sitt rum med Studentskegårdens gamla fina möbler. Dessa ritades av Carl Malmsten speciellt för Lunds Studentskegård.

Studentskor som vill bo på Studentskegården förväntas engagera sig i sin boendemiljö genom att bland annat delta i terminens fixardagar (då vi rustar upp inomhus- och utomhusmiljön), delta i våra husmöten vi håller en gång per termin samt medverka till vårt årliga uppskattade Lucia-firande.

Ansökningsperioden är öppen två gånger om året: 15:e oktober till 15:e november och 15:e april till 15:e maj.

Ansökningsperioden för rum HT24 är nu stängd. Här hittar du ansökningsformuläret: Ansökan om boende LSG. Skriv ut blanketten, fyll i och posta eller lämna i edilens postlåda tillsammans med bilagor. Instruktioner finns på ansökningsblankettens baksida.

Postadress för ansökan är:
Lunds Studentskegård
Sankt Laurentiigatan 3
222 21 Lund

Välkommen med din ansökan! Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 15 maj!

Om du har frågor om ansökningsformuläret, se fliken ”FAQ”.